PONOVNO POKRENUTI LETOVI ZA MOSKVU: Evo koja svjetska zrakoplovna kompanija to omogućuje

Pixabay

Brojne svjetske zrakoplovne kompanije odlučile su bojkotirati Rusiju nakon njene invazije na Ukrajinu.

Od tada je prošlo gotovo šest mjeseci, a sada je Wizz Air Abu Dhabi odličio ponovno omogućiti letove iz Abu Dhabija za Moskvu. Zrakoplovne karte su u prodaji od 3. listopada.

Ta je tvrtka osnovana u prosincu 2019., a inače je emiratska podružnica Wizz Aira, jednog od najbrže rastućih europskih niskobudžetnih zračnih prijevoznika, sa sjedištem u Mađarskoj.

“Wizz Air Abu Dhabi nacionalni je prijevoznik UAE koji posluje u skladu s nacionalnim propisima i politikama UAE. Zračni prijevoznik nastavlja s radom u Moskvi kako bi zadovoljio potražnju za putovanjima za putnike koji žele letjeti u i iz Rusije iz glavnog grada UAE. Svi nacionalni zračni prijevoznici u UAE-u trenunto imaju izravne letove za Rusiju”, rekao je glasnogovornik te kompanije.

Etihad, Emirates i FlyDubai su među zračnim prijevoznicima koji također imaju letove u i iz Rusije iz UAE, objavio je CNN.



PR konzultant za krizne situacije Mark Borkowski, rekao je za CNN da bi se ovo moglo pokazati kao loša odluka te da će konkurenti pažljivo pratiti Wizz.

“Ovo bi mogla biti katastrofa, ali veći problem je umor. To je riskantan potez koji bi se mogao pretvoriti u PR autogol”, zaključio je Borkowski.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI