PONOVNO NEVRIJEME U SJEVEROZAPADNOJ HRVATSKOJ! Dijelovi bez struje, polomljena stabla, poplavljeni podrumi

Foto: MUP

Nakon nedavnog velikog nevremena koje je zahvatilo sjevernu Hrvatsku, to je područje oko ponoći ponovno zahvatilo kratkotrajno grmljavinsko nevrijeme praćeno jakim vjetrom i obilnom kišom.

Pogođeni su dijelovi Međimurske, Varaždinske, Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije.

Na području Bjelovara, Koprivnice i okolice te Đurđevca vatrogasci su uklanjali stabla i granje s prometnica. Bilo je povremenih prekida električne energije. JVP Čakovec je zabilježio 10 intervencija uklanjanja stabala s prometnica i ispumpavanja podrumskih prostorija.

Dijelovi Varaždinske županije ostali su bez struje, i to na području općina Vinice i Klenovnik. Voda se ispumpavala u Dubovici. Nevrijeme je oko 3 sata zahvatilo i istočni dio Hrvatske. U Virovitičko-podravskoj županiji do 4 sata vatrogasci su imali desetak intervencija uklanjanja stabala i granja s prometnica.



MUPU Osječko-baranjskoj županiji također je bilo intervencija na uklanjanju granja s prometnica i prekida u opskrbi električnom energijom. Zbog srušenog stabla na cesti dogodila se manja prometna nesreća kod Čepina.

Na sreću nije bilo ozlijeđenih osoba.

Na području Vukovarsko-srijemske županije također ima srušenih stabala i granja na prometnicama kao i prekida u isporuci električne energije.

Sve nadležne službe su na terenu ​i otklanjaju posljedice nevremena.

MUP
Facebook Comments

Loading...
DIJELI