POLITIČARI SE OPRAŠTAJU OD VESNE BOSANAC: ‘Hvala joj na svemu i nikada je nećemo zaboraviti…’

screenshot

Od trenutka objave da je preminula legendarna ratna ravnateljica vukovarske bolnice dr. Vesna Bosanac, poznati političari i saborski zastupnici opraštaju se od nje putem društvenih mreža.

Evo nekoliko reakcija…

“S velikom tugom primio sam vijest da je preminula legendarna doktorica Vesna Bosanac. Bila je velika čast biti njen suvremenik i neka joj je laka hrvatska gruda koju je toliko voljela. Hvala joj na svemu i nikada je nećemo zaboraviti”, objavio je na Twitteru europarlamentarac Predrag Fred Matić.

Čelnik Domovinskog pokreta Ivan Penava također se oprostio od doktorice Bosanac.

“Duboko nas je potresla vijest da nas je danas u jutarnjim satima napustila heroina Domovinskog rata, dugogodišnja ravnateljica vukovarske bolnice, mr.sc. Vesna Bosanac. Doktorica Vesna Bosanac trajno nas je zadužila svojom hrabrošću i ljudskošću koje je nesebično pokazala u najtežim vremenima za Vukovar. Hvala joj za sve!
Počivala u miru”, napisao je Penava.

Gradonačelnik grada Sinja i saborski zastupnik Mosta Miro Bulj na Facebooku je napisao status u povodu smrti doktorice Bosanac.

“Dr. Vesna Bosanac, ta hrabra i jaka žena, heroj je Domovinskog rata, dala je sve za Hrvatsku onda kada je bilo najpotrebnije. Zauvijek ćemo te se nositi u srcu, poštovati i pamtiti legendarna ratna ravnateljice vukovarske bolnice. Počivala u miru Božjem”, napisao je Bulj.

Podsjetimo, dr. Vesna Bosanac preminula je nakon duge i teške bolesti u ponedjeljak u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici Vukovar.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI