POLICIJA SE OGLASILA O STRAŠNOJ PROMETNOJ NESREĆI U TRAVNOM: Poginuo 24-godišnji mladić, vozačica automobila uhićena

Foto: Pixsell

Sinoć je u novozagrebačkom naselju Travno u teškoj prometnoj nesreći život izgubio 24-godišnji motociklist, koji se sudario s osobnim automobilom.

O svemu je izvijestila i PU zagrebačka koja je uhitila vozačicu automobila za izazivnaja prometne nesreće.

“Vozačica je uhićena zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu te je smještena je u Jedinicu za zadržavanje i prepratu”, navodi se u priopćenju i dodaje kako je kriminalističko istraživanje u tijeku.

Nesreća u kojoj je na mjestu poginuo mladi motociklist dogodila se sinoć u 21 sati i 25 minuta u Novom Zagrebu, na križanju ulice Božidara Magovca s Ukrajinskom i Šišićevom.

Vozačica je u automobilu marke Hyundai i20 tijekom upaljenog zelenog svjetla na semaforu, skretala lijevo, međutim, nije propustila motocikl koji je imao prednost prolaska. Na raskrižju je zbog toga došlo do sudara, a desnu bočnu stranu njenog automobila naletio je motocikl marke Yamaha kojim je upravljao poginuli 24-godišnjak.



“Motociklist je ušao u raskrižje na znak zelenog svjetla na semaforu za njegov smjer kretanja i imao prednost prolaska”, navodi policija no dodaje i da motociklist nije imao vozačku dozvolu.

Na mjestu događaja motociklist je preminuo, a tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI