POLICIJA POTVRDILA VJERSKO OKUPLJANJE! O svemu će obavijesiti Stožer civilne zaštite

Screenshot

Nakon što je Slobodna Dalmacija u nedjelju navečer objavila članak o misama koje se, suprotno preporuci Nacionalnog stožera civilne zaštite i same Crkve, održavaju u župi Seget Vranjica, te o pozivima vjernicima da dođu na mise koje upućuje tamošnji župnik don Nikola Galov, oglasila se priopćenjem i splitska policija.

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske potvrđuju tako da je “vjersko okupljanje” održano te kako će o svemu izvijestiti Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije.

Priopćenje prenosimo u cjelosti:

“Obavještavamo Vas kako smo u odnosu na održano vjersko okupljanje u Segetu Vranjica prikupili sve relevantne informacije koje ćemo danas dostaviti Stožeru civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije i Splitsko-makarskoj nadbiskupiji.

Kao što ste vjerojatno i upoznati, jučer je gostujući na nacionalnoj televiziji predstavnik Splitsko-dalmatinske nadbiskupije uputio jasnu poruku i uputu vjernicima vezano uz misna slavlja i vjerska okupljanja, pa preporučamo svim vjernicima da u ovom tjednu koji je pred nama, pa tako i na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak prate upute Splitsko-makarske nadbiskupije.”



Facebook Comments

Loading...
DIJELI