POLICIJA OTKRILA SVE DETALJE ‘ SLUČAJA RETROVIZOR’! Objavila tko su akteri kobne prepirke na krku i što se zapravo dogodilo

Foto: Marko Jurinec/PIXSELL, Ilustracija

Nakon što je Hrvatsku šokirala vijest da je na Krku preminuo turist, nakon što ga je “nokautirao” Zagrepčanin , o nemilom događaju oglasila se i policija.

Službenici PU primorsko-goranske otkrili su kako je u Baški preminuo 69-godišnji državljanin Austrije, a priveden je 44-godišnji Hrvat.

“Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja se 44-godišnjak verbalno, a zatim i fizički sukobio sa 69-godišnjakom, udarivši ga nakon čega je oštećeni pao na pod te potom preminuo. Tijelo preminulog prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci, gdje će biti obavljena obdukcija i utvrđen uzrok smrti 69-godišnjaka.

Po završetku kriminalističkog istraživanja 44-godišnjak je prijavljen za kazneno djelo teška tjelesna ozljeda s posljedicom smrti te će danas biti predan pritvorskom nadzorniku, objavili su iz PU primorsko-goranske”, javlja policija.

Otkinuo mu retrovizor

Podsjećamo, do incidenta je došlo, kako neslužbeno doznaje Novi list, kada je u jednom trenutku vozač automobila zagrebačkih registracija u retrovizorom zakačio turista.



Turist se razljutio i vozaču otkinuo retrovizor, nakon čega je vozač izašao iz auta. Kratko su se posvađali, a vozač je nokautirao pješaka koji je preminuo na licu mjesta.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI