POLICIJA OBJAVILA DETALJE TRAGEDIJE U BIH! Uplakana mještanka: ‘Dječaka koji je upao u rijeku oživljavali četrdeset minuta’

Foto: Ilustracija/Pixabay

Očevid koji je policija vršila u mjestu Blagaju kod Mostara gdje se u petak oko 17 sati dogodilo tragično utapanje trogodišnjeg dječaka je završeno, piše Avaz.

Kako su naveli  dječaka nije nitko vidio kada je upao u rijeko, a to je potvrdila i tužiteljica. Tragedija se dogodila u blizini ugostiteljskog objekta u kojem je dječak bio s majkom, bratom i sestrom.

“Cijeli dan smo imali veliku gužvu i baš tada objekt je bio skoro prazan, a mi smo se svi raštrkali da ga raspremimo i očistimo. Djeca su se, valjda, igrala i trčkarala, a u jednom trenutku je njegova majka počela vikati da ga nema. Svi smo ga počeli tražiti, nema kuta gdje nismo zavirili, alarmirali susjede, prolaznike, ali nitko ga nije vidio”, kazala je radnica restorana.

Dječaka su našli jedan kilometar nizvodno od mjesta Blagaj.

“Četrdeset minuta su ga oživljavali”, rekla je za Avaz kroz suze mještanka.



Policija je pregledala i video snimke, ali nisu dobili odgovor kako je dijete završilo u rijeci. Zbog silnog šoka, obitelji je pozlilo pa je reagirala i hitna pomoć.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI