POLICIJA KOD BRUNE ESIH! Traže skidanje zastave s prvim bijelim poljem, Neovisni odbijaju

Facebook

Jučer oko 16 sati dva su policajca iz I. policijske postaje Zagreb u prostorijama Neovisnih za Hrvatsku u zagrebačkoj Jurišićevoj ulici legitimirali predsjednicu stranke Brunu Esih i člana predsjedništva Tomislava Jonjića, tražeći objašnjenje o hrvatskoj zastavi s grbom koji počinje bijelim poljem i pitajući jesu li je spremni ukloniti.

“Odgovorili smo da smo je izvjesili zato što je riječ o hrvatskoj zastavi koja nam se sviđa baš zato što je hrvatska i da je ukloniti ni po koju cijenu nećemo! Ta je zastava bila izvan zakona i zbog nje se išlo u zatvor u vrijeme kad je Andrej Plenković citirao Kardelja, a ministar Davor Božinović služio kao ‘civilno lice u JNA’”, objavili su na svojoj stranici.

Međutim, policija se pojavila i jutros!

“Nakon što je jučer u prostorijama NEOVISNIH ZA HRVATSKU u zagrebačkoj Jurišićevoj ulici policija intervenirala zbog povijesne hrvatske zastave, danas su NEOVISNI ZA HRVATSKU ranom zorom počašćeni novim policijskim posjetom zbog istog razloga. Policajac se u 8 sati pojavio pred ulazom u stranku i legitimirao člana predsjedništva Tomislava Jonjića. Kao što smo predvidjeli, “civilno lice na službi u JNA” (Davor Božinović) i Kardeljev učenik (Andrej Plenković) nastavljaju prijetiti. Do kada? Do kada hrvatska javnost misli šutjeti zbog novih političkih progona?!”, stoji na stranici Neovisnih za Hrvatsku.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI