POKUŠAJ UBOJSTVA NA GLINSKOM PODRUČJU: Lakše ozlijeđen 56-godišnji muškarac, priveden 64-godišnjak

Foto: Cropix

U pokušaju ubojstva koji se dogodio u subotu u mjestu Brezovo Polje na glinskom području, 56-godišnji muškarac lakše je ozlijeđen, objavila je PU sisačko-moslavačka.

“Zbog ubojstva u pokušaju, počinjenog na štetu 56-godišnjeg muškarca, provedeno je kriminalističko istraživanje nad 64-godišnjakom. Naime, njega se sumnjiči da je u subotu, 23. travnja, u prijepodnevnim satima, na ulici u mjestu Brezovo Polje, na glinskom području, nakon verbalnog sukoba iz pištolja kojeg je nedozvoljeno posjedovao ispalio hitac prema oštećenom i lakše ga ozlijedio. Temeljem naloga suda obavljena je pretraga doma i drugih prostorija kod osumnjičenog te je pronađen i oduzet pištolj, puška s glatkim cijevima i pet patrona”, priopćila je policija.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je uz kaznenu prijavu zbog počinjenih kaznenih djela Ubojstvo u pokušaju i Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI