POKOLJ U CRNOJ GORI: Oglasio se predsjednik Đukanović, vlada proglasila trodnevnu žalost

Foto: Screenshot

Trodnevna žalost proglašena je u Crnoj Gori nakon što je 34-godišnji V.B. ubio 11 ljudi, među kojima i djecu te ranio šest osoba.

O masakru se oglasio i predsjednik Crne Gore Milo Đukanović na Twitteru.

“Duboko sam potresen viješću o strašnoj tragediji u Cetinju. Izražavam najiskreniju sućut unesrećenim obiteljima, svima koji su izgubili svoje najmilije. Svi kao društvo moramo biti solidarni s njima u ovim teškim trenucima”, stoji u objavi.

Policija još nije iznijela detalje događaja, nit se službeno oglasila.

Crnogorski mediji pišu kako se radi o Vuku Boriloviću koji je pobio obitelj koja je kod njega bila podstanar. Navodno je vršio pritisak na ženu koja je kod njega živjela, a ona se potom požalila mužu koji je bio na putu.



Muž je pozvao prijatelja koji je otišao kod Borilovića i tu je počela svađa. Borilović je potom prvo ubio prijatelja obitelji koja je kod njega živjela, a onda i ostale.

“Još smo svi u šoku, ne mogu vjerovati što je uradio. Načula sam da je dug bio povod za ovaj jezivi masakr. Nije bio u dobrim odnosima sa susjedom, pobio ih je. Ali čemu svoju nedužnu ženu i djecu”, vidno potresena ispričala je za medije rođakinja ubojice.

Prema zasad nepotvrđenim informacijama Borilović se navodno liječio u psihijatrijskoj ustanovi iz koje je nedavno pušten.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI