POGLEDAJTE kako se Maja Sever izruguje s uskrsnicom HRT-a od 200 kuna!

MAJA SEVER I SAŠA MILOŠEVIĆ IZ SNV-a Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Ova poznata ljevičarska aktivistkinja i urednica emisije Hrvatska uživo koja više liči na SDP-ov propagandni program nego na informativnu emisiju javne televizije ostala je i nakon izbora na uredničkom mjestu što najbolje govori o ljudima koji su došli na čelo HRT-a.

I dok radnice Konzuma ne znaju hoće li primiti plaću ovaj mjesec, djelatnicima HRT-a nova je Uprava podijelila uskrsnice u iznosu od 200 kuna. Riječ je o bonu za Konzumove trgovine koja se svake godine daruje zaposlenicima državne radio-televizije, točnije njih 3300. No, umjesto da budu zahvalni i na 200 kuna bona kojeg su dobili, perjanice televizije izruguju se bonom i propašću Konzuma, na što su nas upozorili djelatnici Unutarnje politike HTV-a. Poslali su nam e-mail Maje Sever, urednice redakcije “Hrvatska uživo”, iz kojeg je vidljivo kako se Maja podsmjehuje propasti Konzuma.

U internoj pošti koju je uputio v.d. urednik Unutarnje politike Ivica Zadro kolegama da se bonovi nalaze kod tajnice, Maja Sever je dopisala – Iskoristite ga danas, jer možda već sutra….

slika1-htv


I dok 75 tisuća radnika u Hrvatskoj radi i ne prima plaću, ova ljevičarska aktivistica je, podsjetimo, na HTV došla sa srednjom školom, a doveo ju je pokojni ministar Gojko Šušak. Trenutno svaki mjesec prima oko 10 tisuća kuna mjesečnu plaću, uz brojne povlastice i dodatke, poput ove uskrsnice. Iako se očekivalo, nakon parlamentarnih izbora ipak nije smijenjena s mjesta šefice redakcije, koja je postala svojevrsna oaza za SDP-ove kadrove poput Sanje Mikleušević, koja radi jednu emisiju tjedno i prima plaću od 12 tisuća kuna. A emisija Hrvatska uživo koju Maja Sever uređuje i ponekad vodi radnim danom u kasno poslijepodne, po temama i načinu na koji se obrađuju, te izborom gostiju više sliči na partijsku televiziju nego javnu televiziju koju financiraju hrvatski građani iz pretplate….

Photo: Stringer/Pixsell
Photo: Stringer/Pixsell
Facebook CommentsLoading...
DIJELI