POGINUO U PREVRTANJU TRAKTORA! Unatoč klizištima i odronima u općini Tuhelj 75-godišnji muškarac otišao u košnju trave i skončao

Foto: Boris Kovacev / CROPIX / ilustracija

Muškarac je poginuo u ponedjeljak u Pristavi kod Tuhlja u prevrtanju traktora koje se dogodilo dok je na nizbrdici kosio travu, izvijestila je krapinsko-zagorska policija.

Policijska uprava krapinsko-zagorska je javila kako se vozač kretao nizbrdicom koseći travu te je izgubio nadzor nad traktorom, da bi se vozilo  potom prevrnulo s pridodanim priključkom prilikom čega je 75-godišnjak smrtno stradao.

Tijelo muškaraca prevezeno je na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu, priopćila je policija.

ilustracija: zeljko hajdinjak / cropix (arhiva)

Zbog pojave klizišta te odrona zemlje, župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar proglasio je u ponedjeljak prirodnu nepogodu za područje općina Tuhelj i Hrašćina.

Naime, uslijed obilnih padalina tijekom svibnja nastale su velike materijalne štete na stambenim i gospodarskim objektima, komunalnoj infrastrukturi, nerazvrstanim lokalnim i županijskim cestama te građevinskom i poljoprivrednom zemljištu.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI