POGINULA DVOJICA MOTOCIKLISTA! Vozač pulskih registracija skrenuo s ceste udesno i preko uzdignutog rubnog kamena sletio izvan kolnika

Foto: Goran Sebelic / CROPIX

Motociklist (32) poginuo je u nedjelju prilikom slijetanja s ceste između Krkanca i Tužnog u Varaždinskoj županiji, priopćila je Policijska uprava varaždinska.

Varaždinska policija navodi da se nesreća dogodila na županijskoj cesti 2062, na dionici između mjesta Krkanec i Tužno oko 14.50 sati, te je zbog očevida zatvorena, a promet regulira policija.

Vozač motocikla poginuo je u teškoj prometnoj nesreći protekle noći na dionici Istarskog ipsilona od Kanfanara do Vodnjana, izvijestila je u nedjelju istarska policija.

Policijska uprava istarska javlja da se nesreća dogodila kada je vozač motocikla (55) iz Fažane, pulskih registracija, vozeći autocestom A9, od prometnog čvora Kanfanar prema Vodnjanu u jednom trenutku skrenuo sa sredine prometne trake udesno, i preko uzdignutog rubnog kamena motociklom sletio izvan kolnika.

Motociklist je zadobio teške ozlijede i prevezen je u pulsku bolnicu, ali zbog težine ozljeda umro je jutros oko 6 sati, naveli su iz PU istarske.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI