Podignuta optužnicu protiv Dražena Keleminca zbog prijetnji Pupovcu u Srbu; ‘Pupovac je sve u ovoj državi’

Patrik Macek/PIXSELL

Iz Autohtone – Hrvatske stranke prava izvjestili su medije kako je Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću podignulo optužnicu protiv predsjednika Dražena Keleminca. Općinsko državno odvjetništvo u Gospiću traži kaznu zatvora u trajanju od šest mjeseci, uvjetno na 2 dvije godine.

U svom priopćenju navode kako se “optužnica odnosi na četničku proslavu klanja i ubijanja nad nedužnim hrvatskim civilima, a koja se slavi 27. srpnja svake godine u Srbu”.

“U optužnici se navodi da sam poticao na mržnju, da sam Miloradu Pupavcu uputio riječi da zapamti moje riječi i da mu je to zadnja proslava u Srbu, a što je kod Milorada Pupavca izazvalo strah i uznemirenost. Ponovno tvrdim, Milorad Pupavac je predsjednik RH, predsjednik Vlade RH, ministar financija, državni odvjetnik RH i sudac svih sudova u RH ! Ne uznemirava me ova optužnica jer bila ona oslobađajuća ili osuđujuća, neće me zaustaviti  štititi socijalne i nacionalne interese, katoličku crkvu, grb, barjak,  himnu, monetarni suverenitet, boriti se da se zaustaviti iseljavanje mladih iz Hrvatske, unutrašnju agresiju na Hrvatsku, antihrvatske organizacije, boriti se da se  ukinu ovrhe, blokade računa, prevelike državne kamate, komunizam u hrvatskoj, GMO hranu i Istambulska konvencija, boriti se da se vratiti dostojanstvo hrvatskom narodu, braniteljima, Domovinskom ratu, umirovljenicima, poljoprivrednicima , obrtu,  poduzetnicima i hrvatsku televiziju  narodu, boriti se da  izađemo  iz sotonske Europske unije, boriti se da se smanji porez na dohodak itd.”, stoji u priopćenju koje potpisuje predsjednik stranke Dražen Keleminec.

 

Kralj Milorad Pupavac neće me zaustaviti ni ušutkati. Zatvora se ne bojim, smrti se ne bojim !Ovu optužnicu kao da nije pisalo Hrvatsko državno odvjetništvo već Srpsko državno odvjetništvo !

Ova optužnica  duboko zadire u slobode političkog djelovanja i demokraciju u RH i stoga se radujem ovom montiranom sudskom procesu.

Pupavcu poručujem,  ne bojim te se , mnoge svoje si slomio, na meni ćeš se slomiti !

Zagreb, 01. 05. 2018.

 

Autohtona – Hrvatska stranka prava

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI