POBJEDNICA BIG BROTHERA OTIŠLA S KUĆNE ADRESE! Zabrinuti muž objavio apel, policija moli za pomoć

Foto: Nestali

Zagrebačka policija traga za Marijanom Seifert, pobjednicom Big Brothera iz 2011. godine.

Ona se danas udaljila s adrese prebivališta u Lastovskoj ulici u Zagrebu. U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje sa bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

Njezin suprug Karlo traži pomoć u potrazi koji je o vijest o nestanku supruge objavio na Facebooku.

Nestala Marijana visoka je oko 167 centimetara, vitkog je stasa, ima plavu kosu i zelene oči te nekoliko tetovaža (tetovaža cvijeta orhideja na donjem djelu leđa, glava jednoroga na lijevom bedru, dvije tribal tetovaže na lijevoj podlaktici i desnom gležnju, tekstualnu tetovažu na desnom ramenu i na zapešću desne ruke znak beskonačnosti).U slučaju da posjedujete informacije o Marijani, policija vas moli da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected].

Javnosti je poznata po preljubu sa Srbinom Nemešom koji je ostavio u finalu tog reality natjecanja. Nakon nekog vremena, Marijana se udala za Nikolu Nemeševića Nemeša, no brak nije dugo potrajao.

U 2020. godini vjenčala se u tajnosti za Karla Seiferta s kojim je krajem iste godine dobila sina Aleksandra. Iz prvog braka sa Šibenčaninom Ivanom Čvrljakom, Marijana ima 13-godišnju kćer Korinu.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI