PLENKOVIĆEVA MLADA LAVICA! SVE SU OČI BILE UPRTE U TENU: Premijer ju je već morao braniti od napadača

Goran Mehkek/Cropix

Jedna od najbližih suradnica premijera Andreja Plenkovića mlada Tena Mišetić ovih se dana našla u središtu pažnje javnosti, kako i ne bi kada je ova zamjenica predstojnika Ureda vodila kongres Europske pučke stranke, pljenivši pažnju svojim atraktivnih izgledom i odmjerenom odvjevnom kombinacijom. Mišetić inače spada u skupinu mladih Plenkovićevih lavica, a zanat je pekla i kao njegova asistentica u Bruxellesu, još je tada ova mlada dama predstavljana kao jedna od najvažnijh, ali i najperspektivnijih Plenkovićevih suradnica kojoj je zbog navodnog sukoba interesa na put pokušavao stati Bojan Glavašević čija je prijava Povjerenstvu za spriječavanje sukoba interesa odbačena.

Naime, on je mogući sukob interesa vidoo u tome što su roditelji Tene Mišetić na visokim pozciijama u HT-u, a ona je pak radila u vladinu timu koji je trebao odlučiti o poslu ugradnje optičke infrasttukture u Hrvatskoj. Kada je Glavašević prijavljivao mladu kolegicu, u njenu obranu priskočio je tko drugi doli Plenković navodeći da se radi o neutemeljenoj prijavi jer je Tena samo bila na sastanku. ”Baš me zanima kako to može utjecati na bilo kakav proces, a drugo mislim da su te prijave gospodina Glavaševića neutemeljene, međutim na povjerenstvu je da razmatra svaku takvu prijavu”, rekao je Plenković tada.

Majka Tene Mišetić Ariana Bazala-Mišetić direktorica je sektora Ureda predsjednika HT-a, dok je njen suprug Ivica Mišetić zamjenik predsjednika NO u HT-u, ali i generalni tajnik u Tedeschkijevoj Atlantic grupi, dugo je godina obnašao dužnost prvog čovjeka CA. Tena je pak karijeru gradila i u uredu HDZ-ove nekadašnje europarlamentarke Ivane Maletić. Mediji su se njome bavili i zbog veze s slavnim košarkašem Bojanom Bogdanovićem.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI