PLENKOVIĆEVA ČESTITKA VJERNICIMA: ‘Želim da vam Uskrs, koji je simbol nade, mira i vjere bude nadahnuće i ohrabrenje u prevladavanju predstojećih izazova i kušnji’

Foto HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ/ abu

Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je u subotu čestitku vjernicima koji Uskrs slave prema julijanskom kalendaru. Rekao je da duh tog velikog blagdana treba još više osnažiti napore da zajednica u kojoj živimo bude još bolje mjesto za sve njezine građane.

“Svim vjernicama i vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti od srca čestitam najveći i najstariji kršćanski blagdan. Želim da vam Uskrs, koji je simbol nade, mira i vjere bude nadahnuće i ohrabrenje u prevladavanju predstojećih izazova i kušnji.

Uskrsno vrijeme nas uvijek iznova podsjeća na univerzalne ljuske vrijednosti dobrote, solidarnosti i tolerancije.

Neka duh ovog velikog blagdana još više osnaži naše napore kako bismo zajednicu u kojoj živimo učinili još boljim mjestom za sve njezine građane. U ime Vlade i osobno želim vam obilje zdravlja, radosti i mira te da ove blagdanske dane provedete u krugu vaših obitelji i najmilijih. Sretan Uskrs, Hristos vaskrse!”, napisao je Plenković.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI