PLENKOVIĆ SE OSVRNUO NA MILANOVIĆEV NASTUP: ‘Jedino što je pokazao da je spreman je zloupotrijebiti Hrvate u BiH’

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Predsjednik Vlade Andrej Plenković u pet je posjetio Osijek te se sastao s lokalnim čelnicima te je najavio kako će Vlada u ponedjeljak imati telefonsku sjednicu.

“To se sve događa zbog ruske agresije na Ukrajinu i poremećaja na tržištu. Nadam se da ćemo donijeti rješenje za naše građane, ali i za male distributere”, izjavio je.

“Vlada je pažljivo pripremila paket za više od 120.000 sugrađana i pokazala da je sustavno pomagala građanima zbog porasta cijene energenata”, nastavio je premijer Plenković.

“Nemamo nikakvu oskudicu, ima svega u hrvatskim dućanima. S ovim se problemom bori cijeli svijet”, istaknuo je.

Osvrnuo se i na izjave predsjednika Republike Zorna Milanovića.



“Jedino što je pokazao da je spreman je zloupotrijebiti Hrvate u BiH. Na NATO summitu gdje se govorilo o Ukrajini on je govorio o BiH. Ja sam održao puno više govora o BiH.”

“Sve što je napravio. Dao je lažnu nadu našim ljudima tamo. Kad je prvi put ta ideja o blokadi Finske i Švedske bila na stolu, rekao sam, ‘otiđi u Madrid, reci to’. Milanović ništa nije napravio. Imate nulu i štetu”, dodao je.

“Nije nitko ničega talac. On nema brige koliko će biti gorivo, koliko je nezaposlenih. To sve brine Vlada. Mi radimo ozbiljan posao, on šteti, to je razlika”, kazao je nadalje premijer.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI