PLENKOVIĆ POTVRDIO: Ovo su nove cijene goriva od utorka

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Predsjedništvo i Nacionalno vijeće HDZ-a  održalo je sjednicu u ponedjeljak. Nakon sjednice, predsjednik Vlade i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković istaknuo je kako se govorilo o pogibiji 12 redarstvenika u Borovu, ali i o stranačkim aktivnostima te poskupljenju goriva.

“Govorili smo o obilježavanju masakra hrvatskih policajaca u Borovom Selu. To je bio zločin koji je najavio brojne brutalnosti koje su se događale tijekom Domovinskog rata”, istaknuo je premijer.

“HDZ je nakon pandemije covida-19 konačno u poziciji organizirati veće skupove. Počinjeno s obilježavanjem 100. obljetnice rođenja Franje Tuđmana. To će biti tri događanja. Nakon toga slijede pripreme kroz niz stranačkih tijela koje će podrazumijevati i posjet kandidata za predsjednika Europske pučke stranke, bit će i središnji sabor stranke, dovršit ćemo i stranačke procese koje nismo mogli bez održavanja sabora”, dodao je.

“Izvijestili smo i o aktivnostima koje se tiču cijena naftnih derivata. Od sutra, zbog svih ovih poremećaja, Eurosuper 95 s 12,37 na 12,63 kuna, Eurodizel s 13,04 na 13,28 i plavi dizel s 9,15 na 9,39 kuna”, istaknuo je.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI