PLENKOVIĆ JE UČINIO ŠTO JE MORAO: Stier se oglasio o pitanju koje sve zanima! ‘To ćemo saznati kad rat završi’

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Saborski zastupnik HDZ-a Davor Ivo Stier također je govorio o padu bespilotne letjelice u Zagrebu i posljednje informacije o tom događa. Županijsko državno odvjetništva u srijedu je održalo konferenciju za medije na kojoj su izjavili da je dron bio naoružan aviobombom, a Stier navodi da su neke stvari danas ipak jasnije.

“Nešto jasnije jest, glavni upitnik ostaje je li to bila meta, tko je to poslao, ali to je možda nešto što ćemo tek nakon ovog rata do kraja saznati”, kazao je Stier za N1.

Istaknuo je da nije mudro špekulirati kada su u pitanju tako ozbiljne teme te da su mogući različiti scenariji. “Objektivno izgleda teško doći do takvih dokaza da se točno zna tko je i s kojom namjerom uputio dron.”

Komentirao je i izjave i medijske istupe nakon pada letjelice, navodeći da je predsjednik Vlade Andrej Plenković iznosio informacije koje mu je struka dala.

“Kad je premijer davao izjave, davao ih je na temelju onog što je od struke dobio u tom trenutku, ali je naložio da se napravi temeljita istraga. Danas smo vidjeli te rezultate. Mislim da je u tom segmentu on učinio ono što je morao učiniti”, zaključio je Stier.Facebook Comments

Loading...
DIJELI