PIJANI MUŠKARAC SJEKIROM IZUDARAO ŽENU PO GLAVI! Prevezena u bolnicu gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozljede

Foto: Jure Miskovic / CROPIX, Ilustracija

Nad 31-godišnjakom završeno je kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinio kazneno djelo “ubojstvo u pokušaju”, objavila je daruvarska policija.

“Naime, sumnja se da je u nedjelju 13. studenog u večernjima satima u Siraču, u obiteljskoj kući, nakon verbalne prepirke fizički napao svoju 39-godišnju izvanbračnu suprugu te joj potom hladnim oružjem zadao nekoliko udaraca u predjelu glave i tijela.

39-godišnjakinja je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena na pružanje liječničke pomoći u Opću bolnicu Pakrac gdje su joj konstatirane teške tjelesne ozljede. Napadač je te večeri uhićen i priveden u prostorije policije gdje je utvrđeno da je bio pod utjecajem alkohola.

U ponedjeljak 14. studenog, 31-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku ove policijske uprave, a protiv njega je podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru”, objavila je policija.

Navodno je svoju nevjenčanu suprugu, muškarac s tri promila alkohola u krvi, izudarao sjekirom po glavi, glavi, ramenu i nozi, neslužbeno doznaje MojPortal.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI