PICULA NIJE OSTAO BEZ ODGOVORA! Ressler mu jasno poručio: ‘Jeftino politikanstvo neće pomoći posrnulom SDP-u’

Goran Mehkek/Cropix

Karlo Ressler, HDZ-ov eurozastupnik, reagirao je na izjavu hrvatskog europarlamentarca iz SDP-a Tonina Picule, koji je ranije kritizirao ministra gospodarstva i održivog razvoja Davora Filipovića.

Otkako se u Hrvatsku uveo euro kao službena valuta, brojni proizvodi i usluge su, uslijed famoznog “zaokruživanja cijena”, poskupjeli. Kako bi spriječio daljnji rast cijena, ministar gospodarstva Davor Filipović ovih se dana sastao s predstavnicima trgovačkih lanaca i udruženja, kojima je poručio da im “neće proći to što rade”.

Picula kritizirao Filipovića i Vladu, odgovorio mu Ressler

Tonino Picula, SDP-ovac eurozastupnik, smatra da je ministrova reakcija zakasnjela i da se ranije trebalo razmišljati o tome kako će uvođenje eura utjecati na standard građana. “Smiješno mi je malo vidjeti ministra Filipovića koji zvuči kao glasnogovornik neke razjarene udruge za zaštitu potrošača iako je njegova Vlada imala i škare i papir da neke stvari pokuša prevenirati”, komentirao je Picula u srijedu za hrvatske medije.

Na to je na društvenim mrežama reagirao  HDZ-ov Karlo Ressler, koji je Piculi poručio: “Perfidno podizanje cijena direktno šteti standardu građana. Žalosno je da neki očito ne osjećaju da građane treba zaštiti od umjetnih povećanja. Jeftino politikanstvo neće pomoći posrnulom SDP-u, nego služi kao argument trgovačkim lancima.”

 



Facebook Comments

Loading...
DIJELI