Petir: Beljak provodi ‘vandalizam’ u HSS-u i u hrvatskoj politici

Patrik Macek/PIXSELL

Bivša zastupnica u europskom parlamentu i bivša članica HSS-a Marijana Petir izrazila je na društvenim mrežama nezadovoljstvo predsjednikom HSS-a Krešom Beljakom protiv kojeg je u nedjelju održan prosvjed branitelja u Samoboru zbog izjava da su branitelji “šačica pijanaca”. Njezinu objavu prenosimo u cijelosti:

“Krešo Beljak i dalje nastavlja s omalovažavanjem svih onih koji s pravom upozoravaju na njegov govor mržnje i traže da podnese političke konsekvence za pozive na ubojstvo neistomišljenika i izrugivanje hrvatskim svetinjama.

Svaki drugi političar da je na njegovom mjestu nakon toliko kritika i negodovanja koja stižu na njegovu adresu, preispitao bi se do sada i korigirao ili odstupio, a posebice nakon današnjeg prosvjeda, ali Beljak ne bira riječi i sredstva već nastavlja svojim dobro poznatim stilom zagađivati hrvatski politički prostor.

Više puta je pokazao da nije političar koji gradi već je onaj koji ruši a za ‘peglanje’ njegovog imidža u stilu spašavanja vojnika Beljaka pobrinuo se je danas HRT. U emisiji Nedjeljom u 2, Beljak je nastavio s napadima na branitelje, te je pozvao psihijatra Hermana Vukušića koji je jedan od organizatora prosvjeda u Samoboru protiv Beljaka da mu utvrdi ima li i on dijagnozu aludirajući da su branitelji s PTSP dijagnozom nečasno stekli svoje mirovine.

Kao što je Beljak sramota hrvatske politike tako je sramota hrvatske države nedjelovanje Ministarstva uprave koje je omogućilo Beljaku da provodi ‘vandalizam’ u HSS-u i u hrvatskoj politici. Kada smo danas čuli kako hvali pojedine dužnosnike vladajuće stranke, onda možda ne treba čuditi što Beljak i dalje nesmetano i bez sankcija pljuje po svemu onom što je svakom hrvatskom čovjeku sveto”, napisala je Petir na Facebooku.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI