PETERNEL ŽESTOKO UDARIO PO TOMAŠEVIĆU: ‘Bolje da se bavi gradskim problemima nego branjenjem od ustaša’

Foto: Tomislav Kristo/Cropix

Igor Peternel zastupnik u skupštini Grada Zagreba i predsjednik gradske organizacije Domovinskog pokreta žestoko se na konferenciji za medije obrušio na  Tomislava Tomaševića.

Komentirao je naime gradonačelnika Zagreba koji je slavio ulazak partizana u Zagreb 1945.

‘Gradonačelnik se pohvalio da je bio na Trnjanskim krijesovima i da se borio protiv ustaša i slavio pobjedu protiv ustaša. Smatramo da bi se komunalni gradonačelnik i vlast koji su izabrani da nas štite od smeća, puknutih cijevi i deficita gradskog proračuna konačno trebali početi baviti tim temama, a manje ideologizirati, jer na koncu konca, ako i uđemo u to, ne znam kako nas to danas gradonačelnik štiti od ustaša”.

”Prije bi ga trebalo upitati kad će nas početi štititi od osloboditelja koji su te godine koju on slavi neke građane oslobodili od života, mnoge od slobode, većinu od privatnog vlasništva, a sve od ljudskih prava kojima je gradonačelnik toliko privržen i gdje je cijelu svoju karijeru izgradio navodno se boreći za ljudska prava”.

”Netko tko se bori za ljudska prava ne može slaviti ulazak u Grad Zagreb vojske koja je građane oslobodila ljudskih prava, života i imovine i za idućih 45 godina uvela strahovladu bez mogućnosti izborne alternative”, kazao je Peternel.



 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI