Pernar za 7Dnevno razriješio misterij: Odgovorio na pitanje što je radio u zgradi Vlade

Patrik Macek/PIXSELL

U jednome je hrvatskome mediju jutros objavljeno kako je Ivan Pernar viđen da ulazi u zgradu Vlade 28. listopada, u dramatičnim trenucima, kad je bilo neizvjesno hoće li zbog različitog stava prema štrajku prosvjetara, opstati koalicija HDZ-a i HNS-a.

“Što je Ivan Pernar radio s druge strane Markova trga”, vrištalo je s naslovnice. Znamo da je Pernar jedan od najaktivnijih saborskih oporbenjaka, kojeg svako malo izbacuje saborska straža, zbog onog što govori o trenutačno vladajućem HDZ-u. Stoga je informacija o tome da je boravio u zgradi Vlade, u istome trenutku kad su unutra pregovarali Plenković i Vrdoljak, zaintrigirala hrvatsku javnost. Što jedan Pernar ima raditi s Plenkovićem ili Vrdoljakom, pitali su se svi.

Stoga smo poslali upit predsjedničkome kandidatu i saborskome zastupniku, kako bismo razriješili ovaj misterij. Prema njegovome odgovoru, moglo bi se reći sljedeće: “Tresla se brda, rodio se miš.”

Pernar nam je objasnio nam kako je prvo otišao do saborske kantine provjeriti što ima na meniju, ali za njega, koji je vegetarijanac, ponuda tog dana nije bila zadovoljavajuća. “Obrok je za vegetarijance po mom sudu bio nezdrav te sam otišao do kantine u Vladi iz uvjerenja da tamo imaju bolju ponudu nego u Saboru. Međutim, i tamo me dočekao hladan tuš, jer je i tamo ponuda bila loša. Sve u svemu, u roku od 4 minute od ulaska sam zato i izašao iz zgrade Vlade i otišao jesti u vegetarijanski restoran Vegeshop u Vlaškoj”, kazao nam je Pernar.

Dakle, istina je: Pernar je stvarno tog dana ušao u zgradu Vlade, ali ne ni na kakve pregovore o čemu se aludiralo, već do restorana na najobičniji ručak.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI