PERNAR POJASNIO ZAŠTO JE TRAŽIO 800 KUNA: ‘Da sam barem tražio velik novac..treba mi prijevoz, smještaj i barem 800 kuna’

Patrik Macek/PIXSELL

'Mislim da je to nekorektno od njih jer svatko treba biti plaćen za svoj rad', smatra Pernar

Nakon što su javno objavljenje prepiske  organizatora partyja u primoštenskom klubu Aurora i saborskog zastupnika Ivana Pernara iz kojih je vidljivo da je  Ivan Pernar tražio 800 kuna za dolazak na party, o svemu se oglasio i  Pernar na svom Facebook profilu.

NJegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“U subotu sam gost splitskog karnevala i odnos organizatora spram mene je maksimalno korektan te ih ovom prilikom pohvaljujem.

Međutim, pozvan sam na više mjesta, ne samo u Hrvatskoj nego i u BiH i to u isto vrijeme, voditelji klubova smatraju da im je u interesu da se pojavim upravo kod njih ali nisam Superman niti šmrćem kokain.

Ne mogu biti na više mjesta u isto vrijeme, niti dan za danom ne spavati. Zbog prirode posla kojeg radim, moram biti pribran, naspavan i svakodnevno spreman na mentalnu borbu s ljudima koji drže našu zemlju (i narod) u ropstvu.



Stvar postaje zanimljiva zato jer su me (barem tako mediji izvještavaju) na karneval zvali iz primoštenskog kluba Aurora. Rekao sam im da sam već pozvan na splitski karneval i da zato ne mogu doći, a pogotovo ne mogu ostati na nogama do 5 ujutro.

Oni su me više puta kontaktirali i na kraju sam rekao ok, može, ali mi treba prijevoz, smještaj i barem 800 kn.

Oni su se na to uvrijedili (barem tako govore mediji), a zašto? Ne shvaćaju da ono što je za njih zarada i zabava, za mene nije zabavno, za mene je to posao.

Kada stalno putujete i negdje vas zovu, a pritom morate biti prisutni i u Saboru, raspravljati, davati intervjue, mentalno se slamate i nemate vremena za privatan život, nekad ni za san.

Oni to gledaju na drugi način, Pernar se zabavlja i uživa u tome, tako to predstavljaju mediji, ali ta slika nije stvarna.

Budući da voditeljima Aurore (tako se barem predstavljaju u medijima) to nije jasno, napadaju me zbog toga jer sam tražio da za odrađeni posao budem plaćen.

Mislim da je to nekorektno od njih jer svatko treba biti plaćen za svoj rad. To što oni ne gledaju na to kao rad je posljedica njihovog podcjenjivanja mene i sada ne bi surađivao s tim ljudima ni za kakav novac jer nemaju poštovanja.

PS: Da sam tražio nekakav velik novac shvatio bi njihovu ljutnju, ali ako je 800 kn za njih puno, onda su fakat jadan klub.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI