PERNAR O CULEJOVIM SINOVIMA: Rekli ste da su nezaposleni? Sigurno ne jedu u pučkoj kuhinji!

Patrik Macek/PIXSELL

"Rekli ste kako vaša djeca ne rade, ali ne radi ni sin Luke Rajića, koji se naslikava s novcem i luksuznim automobilima. Siguran sam da ne jedu u pučkoj kuhinji", riječi su kojima se Pernar obratio Culeju.

Odnos saborskih zastupnika Ivana Pernara i Steve Culeja ne prestaje biti napet.

Nakon što su u prethodnih nekoliko dana žestoko raspravljali, šro u sabornici, što preko društvenih mreža, danas je uslijedio nastavak.

Stevo Culej je bakon Pernarovog izlaganja rekao kako “ima tri sina, od kojih su dvojica nezaposleni, iako “debelo punoljetni” te poručio Pernaru da ga je molio u saborskom restoranu da ukaže i na probleme “jedne osobe na vašoj strani”.

Ivan Pernar odmah je reagirao, i to riječima:

“Rekli ste kako vaša djeca ne rade, ali ne radi ni sin Luke Rajića, koji se naslikava s novcem i luksuznim automobilima. Siguran sam da ne jedu u pučkoj kuhinji”.



Podsjetimo, jedan od sinova Steve Culeja u obranu oca stao je putem Facebooka:

“Znači mog oca koji je prošao svega i svašta, koji nije spremio stvari i pobjegao za Njemačku ili se skrivao po podrumima, nego se kido kao i ne znam ja koliko branitelja zbog ove šugave Hrvatske?

Da bi se našli neki pametni sinovi od baš tih očeva koji su bježali kao kukavice, skrivali se, pa da mi oni idu komentirat tako nešto i blatit mog oca?

Pa to je smiješno, svi ste vi ljudi smiješni”.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI