Pernar čekao učenike ispred škole u Jelkovcu, no netko je odlučio zaključati učenike u školu!

Facebook

Ovu neobičnu metodu zadržavanja učenika unutar školskih zidova prokomentirao je i sam Pernar

Ivan Pernar posljednjih je dana doista meta političkih komenatara, ali i medijskih stupaca. Na zub su ga neki uzeli zbog posjećivanja škola i fotografiranja sa srednjoškolcima koji mahom i pristaju uz njegovo pozivanje na otpor sustavu.

Ovoga je puta Pernar deset minuta prije zvona koje označuje kraj sata, odnosno odmor, stigao pred Srednju školu Jelkovec te na svojem Facebook profilu uz prigodan selfie najavio učenicima da ih čeka. Međutim, netko se dosjetio zaključati vrata škole kako nijedan učenika ne bi mogao izaći i razgovarati s Pernarom. Tu je neobičnu metodu vrlo brzo prokomentirao i sam Pernar:

“Sad sam s jednim mladim studentom prava bio pred školom, veli mi da su djecu zaključali i ne puštaju ih van, smiješno je to kako misle da mogu takvim metodama vladati nas savješću slobodnih ljudi”, napisao je na Facebooku.

“Zamislite situaciju, kada Pernar dođe ispred škole u Jelkovcu, škola se zaključava i djecu se ne pušta van. Toliko o tome da ja na silu ulazim u škole”, dodao je Pernar.

Osvrnuo se i na svoju učestalu pojavu u medijima:



“Dragi prijatelji, već danima sam udarna vijest po mainstream medijima, ispred Donalda Trumpa. Zapitajte se manipuliraju li mediji vama, je li glavni problem u državi moja malenkost ili su mediji kontrolirani od ljudi protiv kojih se borim”, napisao je Pernar.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI