PENAVI STIGAO BRUTALAN I ŽESTOK ODGOVOR: ‘To je licemjerna i bezuspješna politika, a da slušamo razne Penave i Raspudiće bili bi u izolaciji…’

Foto: Vlado Kos/Cropix

HDZ Vukovara optužio je danas putem na Facebooku vukovarskog gradonačelnika i predsjednika DP Ivana Penavu da provodi licemjernu politiku, poručivši kako je apsurdno i deplasirano prozivati Europu i Bruxelles, a istodobno biti korisnik EU sredstava.

Objavu prenosimo u cijelosti:

Upravo se on u Biltenu Grada Vukovara za 2022. godinu pompozno hvali projektima koji su financirani iz EU sredstava i EU fondova, a i sufinancirani od Vlade RH. Da ponovimo: izgradnja Gradske tržnice, Plivališta Vukovar, Studentskog doma, obnova Radničkog doma, Muzeja vučedolske kulture… Sve su to europski projekti. Isticati to kao vukovarske projekte, a pri tome prozivati Europu i Bruxelles, potpuno je apsurdno i deplasirano.
Na njegovo licemjerstvo Vukovarci su već navikli. Dok sa Željkom Saboom obnaša vlast, a predsjednikom Milanovićem ispija kave, Penava se potpuno gubi u svom smjeru i svjetonazoru
Da slušamo Penavu, Raspudiće i druge liliputance Hrvatska bi bila izolirana od svih na međunarodnoj razini. Doduše, Vukovarci već jesu izolirani u ovoj krizi Penavinim snažnim mjerama štednje čak i na najosjetljivijim skupinama.
Dok se oporba i Penava bezuspješno bave huškanjem, destrukcijom i podmetanjima, Vlada RH rješava ključna pitanja: ulazak u Schengen i Eurozonu, proširenje LNG terminala, povećanje plaća i zaposlenosti, rast BDP-a i energetske neovisnosti, priprema turističke sezone i otvorenje Pelješkog mosta.
Licemjerstvo i bezidejnost naspram vjerodostojnosti i odgovorne politike
Facebook Comments

Loading...
DIJELI