PENAVA IZ OSIJEKA NIJE ŠTEDIO PLENKOVIĆA I HDZ: ‘Svjedočimo ogromnim valovima korupcije, popis stanovništva će biti brutalan!’

Foto: Marin Tironi/Pixsell

Predsjednik Domovinskog pokreta (DP) Ivan Penava rekao je u subotu u Osijeku kako svjedočimo ogromnim valovima korupcije te ustvrdio da od projekta “Slavonija” Osječani i Slavonci imaju sve manje, a pojedinci u “džepovima i na bankovnim računima imaju sve više”.

Kazavši da svjedočimo ogromnim valovima korupcije, “gdje padaju dužnosnici za dužnosnikom i gdje od projekta ‘Slavonija” Osječani i Slavonci imaju sve manje, a pojedinci, koji su bili sinonim za taj projekt, u džepovima i na bankovnim računima imaju sve više”, poručio je da se to mora promijeniti.

To su “stvari koje moramo promijeniti, a u tome će nas “još više razbuditi popis stanovništva, koji će biti brutalan”, rekao je Penava novinarima uoči sjednice proširenog predsjedništva osječko-baranjske organizacije stranke.

Želim poslati poruku da za taj popis ovaj put ne možemo tražiti izgovor ni u Pešti, ni u Beču, već se moramo pogledati u ogledalo i shvatiti da smo za ovo sami krivi, da smo u kontinuitetu birali pogrešne ljude i pogrešne politike, koje nisu u stanju od bogate zemlje i vrijednih ljudi napraviti zemlju blagostanja, već zemlju korupcije i podobnih ljudi, ustvrdio je  novi predsjednik DP-a.

Penava smatra kako se ne možemo nadati ničemu dok ne postoje regionalne politike koje će uvažiti svaku regiju posebno, s njenim prednostima i nedostatcima te dok ne postoje gospodarske i fiskalne politike koje će podjednako voditi brigu o specifičnostima svake regije. Moramo vratiti državu našem narodu i građanima te početi upravljati našim resursima, poručio je Ivan Penava iz Osijeka.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI