PAPRENO! Otkriveno koliko Todorić plaća Cheri Blair da ga brani

youtube

Cherie Blair je jedna od najpoznatijih svjetskih odvjetnica za ljudska prava te osnivačica i predsjednice tvrtke Omnia Strategy LLP

Odvjetnica za ljudska prava Cherie Blair, koja je u javnosti poznata i kao supruga bivšeg britanskog premijera Tonya Blaira i James Hines predstavljaju nova lica braniteljskom timu najpoznatijeg hrvatskog bjegunca Ivice Todorića. Hines je poznat kao odvjetnik bivšeg talijanskog premijera Silvio Berlusconi. James Hines slovi za vrhunskog stručnjaka upravo za obranu u slučajevima gospodarskih prijevara i izručenja.

Cherie Blair je pak jedna od najpoznatijih svjetskih odvjetnica za ljudska prava te osnivačica i predsjednice tvrtke Omnia Strategy LLP. Savjetovala je albansku vladu, zastupala kazahstansko Ministarstvo pravosuđa, predsjednika Maldiva…popis njezinih klijenata je impresivan, kao i njezini rezultati.

Britanski mediji navode kako sat njezina rada stoji oko 9500 kuna. Poznato je kako je Kazahstancima dala popust od 30 posto

Prema tarifi Hrvatske odvjetničke komore, ako se odvjetnik i klijent nisu drukčije dogovorili, sat odvjetnika stoji 250 kuna. Smatra se kako Jadranka Sloković i Čedo Prodanović rade za Todorića za daleko viši iznos, naime Prodanović je svojedobno u jednom intervju kazao da raspravni dan stoji oko 5000 kuna.

Iako je Todorić surađivao s brojnim odvjetnicima od početka afere Agrokor, prekinuta je suradnja s mnogima od njih zbog neplaćanja, piše Večernji list.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI