PALA ‘MULA’ U ZAGREBAČKOJ ZRAČNOJ LUCI: Brazilka progutala 74 kapsule sa 990 grama kokaina!

PU Zagrebačka

U zagrebačkoj zračnoj luci “Franjo Tuđman” zaplijenjena je velika količina droge.

Tu je informaciju potvrdila Policijska uprava zagrebačka. Naime, 28-godišnja Brazilka avionom je 3. listopada doputovala iz Sao Paula preko Lisabona u Zagreb, s prethodno progutanih 76 kapsula ispunjenih kokainom.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad “mulom” zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “Neovlaštena proizvodnja i promet drogama”.

Prilikom obavljanja carinskog nadzora u zagrebačkoj zračnoj luci, putnica je podvrgnuta nadzoru u sklopu kojeg je učinjen rendgenski snimak abdomena te je na istom bio vidljiv veći broj stranih tijela u probavnom traktu osumnjičene.

Odmah po uočenom, osumnjičenoj je u cilju zaštite njezina zdravlja i života pružena odgovarajuća medicinska skrb u KBC-u Zagreb.



Tijeku boravka u bolnici opravdana je sumnja carinika i policajaca te je dokazano da je u tijelu prenosila ukupno 76 komada kapsula ispunjenih drogom kokain, koje je prethodno progutala u Brazilu.

Cilj unosa kapsula punjenih drogom kokain bila je daljnja preprodaja.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Foto: Twitter/Domagoj Mikic/Dnevnik Nove TV
Facebook Comments

Loading...
DIJELI