Pakistanska četvorka uznemirivala putnike u letu Air Serbie

Srdjan Ilic/PIXSELL

Uhićenima prijete kaznene prijave zbog uznemiravanja putnika i ugrožavanja sigurnosti tijekom leta

Četiri putnika kompanije Air Serbia, koji su u ponedjeljak letjeli iz Beograda za London, privedeni su nakon slijetanja na londonski aerodrom Heathrow zbog uznemiravanja putnika i potencijalnog ugrožavanja sigurnosti.

Prema pisanju agencije Beta, tri mlađa muškarca i jedna žena, inače britanski državljani pakistanskog porijekla, tijekom leta su pušili unatoč upozorenjima ostalih putnika. Putnici su se posvađali te je vladala napeta atmosfera, a privedena putnica kasnije je optuživala ostale putnike za rasizam.

Pakistanska četvorka tijekom leta je svako malo napuštala svoja sjedala i pušila. Jedna je stjuardesa otela kutiju cigareta i upaljač jednom od privedenih, upozorivši ih da će zrakoplov prinudno sletjeti.

Kada je zrakoplov konačno sletio na Heathrow, svi putnici zamoljeni su da ostanu sjediti na svojim mjestima, nakon čega je zrakoplov ušla policija i uhitila spomenutu četvorku. Ostali su putnici dali izjave o događaju,  a uhićenima prijete kaznene prijave zbog uznemiravanja putnika i ugrožavanja sigurnosti tijekom leta.

Facebook Comments



Loading...
DIJELI