PA OVO NIJE ZA POHVALITI SE! Novi član uprave Holdinga nije se proslavio u Milijunašu: Evo zbog kojeg je pitanja osvojio samo tisuću kuna!

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Magistar ekonomije iz Pule, Boris Sesar, jedan od tri novoimenovana člana Uprave Zagrebačkog holdinga, u ožujku ove godine sudjelovao je u kvizu Tko želi biti milijunaš, no tamo se baš i nije proslavio.

Na pitanju o imenu koje dijele ruševni dvorac i poznati arboretum smješten u blizini Vinice, nedaleko od Varaždina, iskoristio je džoker pola-pola. Nakon preostalih Gline i Opeke, a otpalih Kupara i Ilove, odlučio se za Opeku i došao do 4000 kuna.

Pomoć znalaca zatražio je na pitanju “Koji prolaz, nazvan po pomorcu, razdvaja kontinente? Ponuđeni su bili Drakeov, Cookov, Hudsonov i Magellanov prolaz, a uz pomoć znalca Boris je točno odgovorio da se radi o Drakeovom prolazu i osvojio 16 tisuća kuna.

Džoker zovi savjetovao ga je krivo, a iako ga Sesar nije poslušao i on je dao netočan odgovor. Pitanje je glasilo: “Glavni muški lik iz kojeg je svog romana Stephen King usporedio sa Šeherezadom?”

Ponuđeni su odgovori: Carrie, Isijavanje, Zelena milja, Misery.



Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Borisu je džoker rekao da je točan odgovor Isijavanje, no on je ustvrdio da ga Isijavanje baš ne asocira na Šeherezadu te je izabrao odgovor Carrie. Točan odgovorio bio je Misery, a Boris je napustio kviz s osvojenih tisuću kuna.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI