PA OVO BI MOGLO ODJEKNUTI: Može li se zbog Crne Gore i SPC-a dogoditi nemoguće? Prkačin ponudio ruku suradnje kolegama ljevičarima!

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Ante Prkačin, saborski zastupnik Domovinskog pokreta svoj dio slobodnog govora u Saboru iskoristio je kako bi se dotaknuo aktualne situacije u Crnoj Gori i položaja  Srpske pravoslavne crkve u Hrvatskoj.

No prije nego li se okrenuo temi Crne Gore i SPC-a osvrnuo se na kolegu Marina Miletića iz MOST-a.

“Prvo ću iskoristiti priliku pa se osvrnuti na kolegu Marina Miletića. Izrazio sam mu sućut, ali i skidam mu kapu. Posljednjih mjesec i pol dana on jednostavno briljira. Što god priča i o čemu god priča, to je sjajno, to je briljantno”, rekao je.

Onda se bacio na svoju glavnu temu o kojoj je htio govoriti.

Kad govorim o SPC-u, to držim nacionalnom i državnom temom i tu mi je svetogrđe spominjati bilo kojoj stranku, uključujući i DP kojem pripadam, ali pedesetak ljudi iz Dubrovačke županije me zove i traži da progovorim o stanju u Crnoj Gori i SPC-u”.



Dakle, hvala kolegama iz oporbe koji nisu u DP-u, a koji su dotakli tu temu. Kolegi Grmoji rekoh hajdemo se udružiti, DP, Suverenisti, Most, i vi s lijeve strane – ima među vama i hrvatskih ljevičara. Ako Bog da, bit će ih i više, a svakako i kolegama iz HDZ-a.

Sastanimo se i dogovorimo se. Hajdemo jednom da bude deset slobodnih govora o stanju u Crnoj Gori. Ja bih govorio jedanesti ako treba”, poručio je Prkačin.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI