OVO JE DOSAD NEVIĐEN UDAR: Škoro to jedva dočekao! ‘Pogledajte kakav to čovjek govori o šupljim pričama’

Bivši čelnik Domovinskog pokreta, a trenutno saborski zastupnik iz kluba Hrvatskih suverenista Miroslav Škoro na Facebooku je komentirao izjavu premijera Andreja Plenkovića, u kojoj je komentirajući uhićenje Gabrijele Žalac kazao: “Ta jedna ne suspregnuta mržnja koju oni siju prema HDZ-u, a ima ih više. Ili s krajnje desnice, koja je šuplja priča, a to se pokazalo sa Škorom”.

Više o uhićenju Gabrijele Žalac čitajte OVDJE.

“U svom današnjem obraćanju, gospodin Plenković je opet imao potrebu spomenuti mene: ‘Ta jedna ne suspregnuta mržnja koju oni siju prema HDZ-u, a ima ih više… Ili s krajnje desnice, koja je šuplja priča, a to se pokazalo sa Škorom’, ponovio je Škoro što je izjavio Plenković novinarima.

Moja priča je šuplja, reče dakle danas gospodin Plenković. Reče to čovjek koji vodi državu više od pet godina u jednoj neprincipijelnoj koaliciji koja ima samo jedan cilj: biti na vlasti. Čovjek koji je na čelu pravomoćno osuđene stranke, koji je promijenio više ministara nego hokejaška momčad igrača, a većina mu je suradnika ili uhićena ili pod istragom. Čovjek koji je doveo Hrvatsku na rub bankrota, a zemljom mu upravlja nesposobni stožer. Čovjek koji dokazano loše kadrovira i dalje bahato misli da sve zna najbolje i spreman je upropastiti državu zbog sinekure koja ga čeka u Europi.



Ja sam barem, nakon tri izborna ciklusa, napisao pjesmu i mogu s pouzdanom sigurnošću reći da će Tomašević upropastiti Zagreb, a Plenković Hrvatsku. Za razliku od mnogih, i jednom i drugom sam unaprijed rekao da su nesposobni. Plenkoviću, prema rezultatima popisa fali ti 700.000 hrvatskih građana, pusti mene i prihvati se posla jer brojke ti ne idu u prilog”, napisao je Škoro na svom Facebooku.

Sve je na kraju začinio priloživši poveznicu na svoju pjesmu “Izdajnici i heroji”.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI