OVO BI MOGLO ODJEKNUTI! Kerum službeno najavio kandidaturu, pa znakovito objavio: ‘Ja sam njihov stvarni kandidat, Puljak je jedan veliki licemjer’

Foto: Duje Klarić/Cropix

Ako je informacija o tome bila neslužbena od danas je izgubila i taj pojam. Željko Kerum, predsjednik HGS-a, potvrdio je kako će se kandidirati za mjesto splitskog gradonačelnika na prijevremenim izborima.

“Danas je blagdan zaštitnika radnika, a radnik je ono što Splitu treba. Split treba gradonačelnika koji će imati osjećaj za socijalu, za dječje vrtiće, za sve probleme grada i građana. Split treba gradonačelnika koji želi ostaviti nešto iza sebe, kao što sam ja ostavio” kazao je Kerum, prenosi Slobodna Dalmacija.

Njegova je obaveza kandidirati se, ustvrdio je, jer je to dužan prema onima koji ga već 13 godina podržavaju.

“Očekujem licemjernu borbu, s puno laži i neistina. Najbolji primjer za to je Puljak, on naručuje ankete sam, a potom ih sam i plasira u javnost, kako njemu odgovara. Puljak je svjestan kako je ugrožen, jer mu je konkurencija ista kao i on. Ovo će biti borba između nas troje i Puljku bi odgovaralo da u drugi krug izbora uđe sa Đogašem, ali to se neće dogoditi! Ja ću ući u drugi krug i “potopit” ću Puljka, siguran je Kerum.

Na pitanje zašto je uvjeren kako će u drugom krugu biti baš on, Kerum je znakovito odgovorio.



“Đogaš će dobiti glasove centra i lijeve opcije, a izgubit će glasove HDZ-a i desnog spektra, oni će glasovati za mene. Stvarni kandidat HDZ-a sam ja. Naime, proteklih godina kada bi HDZ i kandidirao prave HDZ-ovce većina bi ionako glasala za mene, a pogotovo će sada kada im je kandidat nestranački – kazao je Kerum i dodao:

“Puljak je ogroman licemjer koji stalno spominje civilizaciju, kao da je civilizacija započela i završava s njim i to sve u 21. stoljeću. On nije čovik iz naroda, zaključio je kandidat za gradonačelnika Splita Željko Kerum.

 

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI