Otpjevana pjesma i posljednje riječi Ariane Grande na koncertu sada su vrlo znakoviti!

screenshot

Društvene mreže bukte od komentara o koncertu Ariane Grande koji je završio tragično

Teroristički napad u mančesterskoj areni u kojem su poginule 23 osobe, među kojima su i djeca, uznemirio je Europu, ali i odjeknuo izvan njezinih granica. Nekoliko trenutaka prije eksplozije na pozornici je stajala američka pjevačica Ariana Grande, a kad su obožavatelji počeli izlaziti, u foajeu je bombaš samoubojica aktivirao eksplozivnu napravu.

Jedan je otac čija je kći išla na koncert za britanske medije opisao kako su izgledali posljednji trenutci prije tragedije.

“Ariana je rekla: ‘Zbogom Manchestere!”. Svjetla su se ugasila i onda su se čule dvije eksplozije, a ljudi su počeli bježati i vrištati”, ispričao je. Njezine riječi na društvenim mrežama sada tumače vrlo znakovito, iako se tako i inače oprašta na koncertima.

Sa sjetom komentiraju i njezinu pjesmu “One last time” (“Posljednji put”), dodajući da ona sada dira u srce na posve nov način, s obzirom na tragediju koja se dogodila.

Neki roditelji još traže svoju djecu od kojih su neka s koncerta izašla neozlijeđena, neki su pronašli smještaj u obližnjem Holiday Innu, a neki se još nisu vratili svojim kućama.



ffff

Facebook Comments

Loading...
DIJELI