OTAC STRAŠAN I NEZAPAMĆEN ZLOČIN NAJAVIO NA DRUŠTVENOJ MREŽI? ‘Otići ću jer više ne mogu’…

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Nezapamćen zločin sinoć je potresao Zagreb. Ovakvo nešto još se ne pamti. Trostruko ubojstvo dogodilo se u zagrebačkim Mlinovima.

Kako se neslužbeno doznaje, H.K (56) otac troje djece, iskusni financijski konzultant iz Beča, ugušio je svoje troje malodobne djece, blizance djevojčicu i dječaka i četverogodišnjeg sina.

Nakon tog suludog i užasnog čina pokušao je presudi i sebi. Preživio je i odvezen je u bolnicu, a tijela troje beživotne djece, od kojih je najmlađi četverogodišnjak bio u spavaćoj sobi, a blizanci u dnevnom boravku, šokirao je i službene osobe koje su bile na mjestu ovog nezapamćenog zločina kako bi izvršile očevid.

Magistar poslovne komunikacije radio je na vodećim pozicijama u tvrtki Robert Bosch AG, Alcatel AG i drugima. Austrijski je državljanin sa stalnom hrvatskom adresom, a prema dostupnim podacima, rođen je 1965. godine.

Na Facebook profilu ostavio je poruku.



Screenshot/Facebook

“Zbogom svima, otići ću jer više ne mogu. Ljubav mog života me ostavila jer je moja bivša žena bila jako loša prema njoj i nemam novaca. Sve što sam pokušao u zadnjih godinu i pol me nije vratilo na posao, čak mi ni braća iz masonske lože nisu mogla pomoći, na kraju mi nisu odgovarali na pozive. Samo su mi prijatelji Manfred, Roland i brat Helmut pomogli koliko su mogli. Sada sam došao do kraja. Zato, zbogom”, napisao je H. K., navodeći imena djevojke koja ga je ostavila, bivše supruge i prijatelja iz ‘masonske lože’, napisao je.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI