OTAC NOVAKA ĐOKOVIĆA PROZVAO DIMITROVA ’Naštetio je Hrvatskoj, Srbiji i obitelji Đoković’, u ’Zadar ćemo se vratiti’

Nakon što su testovi Novaka Đokovića i njegove supruge Jelene, pokazali rezultate pozitivne na koronavirus, svjetski poznati tenisač jučer se oglasio na svojim društvenim mrežama te izrazio žalost i nadu da će svi zaraženi biti dobro.

Šutnju je prekinuo i Srđan Đoković, Đokovićev otac koji je tom prilikom uperio prst sumnje u Grigora Dimitrova, javlja Blic.

“Zašto se to dogodilo? Zato što je čovjek vjerovatno došao bolestan, ko zna odakle. Nije se tu testirao, testirao se na nekom drugom mjestu… Mislim da to nije u redu. Dobro, šta da se radi… Nanio je veliku štetu i Hrvatskoj i nama kao obitelji i Srbiji”, rekao je.

Istaknuo je i kako Đoković i supruga nemaju simptome i dobrog su zdravlja, no priznaje, teško mu je.

“Nikome nije dobro, pa ni njemu… Nikome nije dobro zbog ove situacije. Naravno da se ne osjeća dobro, ali što ćete, situacija je takva kakva jest. Iz ovoga moramo izaći jači. Moramo shvatiti da ovo mora proći, ali i da se na neki način svi moramo zaštititi”, nastavlja.



Na kraju, istaknuo je i kako se nada da ćemo u skoroj budućnosti opet imati priliku pratiti najbolje tenisače svijeta, u ni više ni manje, nego u Zadru.

“Mi ćemo sve uraditi da u budućnosti da, kada bude neko normalno vrijeme i kad ne budemo imali ovakve strahove, ponovimo sve ovo. Sa zadovoljstvom ćemo doći u Zadar”, zaključuje.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI