Otac nestale Danke objavio potresnu fotografiju: Pretraživanje terena se nastavlja

Foto: Cropix/Facebook

U tijeku je peti dan potrage za dvogodišnjom Dankom Ilić, čiji je nestanak prijavljen u utorak 26. ožujka, iz Banjskog polja, u okolici Bora u istočnoj Srbiji, koja je po prvi put u povijesti aktivirala alarm “Amber Alert” u potrazi za izgubljenom djevojčicom. Razmišlja se o pretraživanju Borskog jezera, prenose srpski mediji riječi spasilačkih timova, koji su do sada “pročešljali” okolicu kuće, tunele.

Policija je jučer ponovno ispitala majku, a N1 javlja da je razlog četverosatnog ispitivanja kako bi pomogla policiji jer su joj stizale različite dojave, a u petak je zakođer priveden policijski službenik Policijske uprave Bor zbog odavanja podataka iz istrage o nestanku djevojčice iako detalji o uhićenju nisu poznati.

“Najviše se bojim tog kanala jer je dubok 2 metara, tu ide brza voda koja može odnijeti čovjeka, a kamoli dijete”, rekao je jedan od stanovnika Banjskog Polja za srpske medije i dodao kako nada da je Danka živa.

Dolazak helikoptera unio je nemir među mještane

Područjem gdje je prijavljen nestanak dvogodišnje djevojčice Danke Ilić, kao i obližnjom šumom, trenutno patroliraju dva helikoptera u službi MUP-a, a sve vrvi od policije. Dolazak glasnih helikoptera unio je pomutnju među mještane. Svi su izašli iz okolnih kuća vidjeti što se događa, dok je helikopterska postrojba MUP-a iz male udaljenosti polako pokrivala dijelove obližnje šume sve do livade na kojoj je prijavljen nestanak.

Foto: CROPIX

Druga jedinica helikoptera nastavila je u drugom smjeru, sa suprotne strane od mjesta gdje je mala Danka posljednji put viđena, dok je cijeli fokus prve letjelice oko područja nestanka.



Majka nestale dvogodišnje devojčice Danke jučer je u pratnji policije bila na mjestu gdje je djevojčica zadnji put viđena. Htjeli su da se prisjeti svih detalja kobnog dana, ali im je bilo čudno da je djecu dovela na imanje u šetnju po kišnom danu, piše Blic.

Screenshot: Instagram

Otac nestale djevojčice je na Instagramu objavio sliku svoje kćeri. “Razgovori s majkom se ponavljaju, s obzirom na to da je ona posljednja vidjela Danku, razgovori s njom su važni kako bi se sjetila svakog detalja, ako je zbog šoka neki detalj zaboravila, smatrajući ga nevažnim, što zapravo može ispasti biti jako bitna za dalji tok istrage”, rekao je izvor Blica.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI