‘OSTAVIO JE ZDRAVLJE NA ZAGREBAČKOM ASFALTU!’ Poznati profesor emotivno se oprašta s Bandićem

Smrt zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića zatekla je hrvatsku javnost, a njegovim odlaskom iznenađen je i poznati profesor i komunikacijski stručnjak Božo Skoko koji se s gradonačelnikom oprostio na društvenim mrežama.

”Otišao je onako kako je želio – kao zagrebački gradonačelnik, sa šest dobivenih izbora tijekom dva desetljeća i izravno sa zagrebačkih ulica, ušavši u povijest kao najdugovječniji zagrebački gradonačelnik i definitivno politički fenomen”, kaže Skoko koji vjeruje kako će se Zagreb ubuduće promatrati kroz Bandićevu eru i vrijeme nakon njega.

”Ali teško da ćemo imati gradonačelnika koji se toliko davao za svoj grad i druge, ostavivši svoje zdravlje na zagrebačkom asfaltu i blatnjavima ulicama zagrebačkih kvartova, koje mnogi nisu ni smatrali dijelom metropole.
Pamtit ćemo ga po nevjerojatnoj energiji, otvorenosti i širini (nikad se nije osvećivao čak ni onima koji su mu činili zlo, a kamoli političkim suparnicima), jedinstvenom političkom i PR „nervu“ te pomicanju granica. Za njega nije bilo nemogućih projekata… Kao i svi ostali u politici, griješio je, ali iza „bezgrešnih“ obično ne ostaju ostvarenja koja ćemo pamtiti… Počivao u miru”, zaključuje Božo Skoko.
Facebook Comments

Loading...
DIJELI