Ostaje iza rešetaka: Škaro u nevolji, odbili mu obje žalbe

Cropix

Vijeće Županijskog suda u Velikoj Gorici odbilo je obje žalbe bivšeg predsjednika Autokluba Siget, Damira Škare. Odbijena je žalba na rješenje o provođenju istrage i o određivanju jednomjesečnog istražnog zatvora, zbog silovanja te spolnog uznemiravanja,  potvrdio je glasnogovornik suda, Ante Zeljko.

Vijeće je, također, odbilo žalbu obrane na otvaranje istrage. Kao argument ističu da se cijeli slučaj ne može se temeljiti samo na iskazu žrtve. Zaključuju da postoje i drugi elementi koji su dovoljni za otvaranje istrage, pa je ona sada postala pravomoćna, prenosi N1.

Podsjećamo, HDZ-ov zastupnik, Damir Škaro uhićen je 4. rujna 2019. prilikom povratka s godišnjeg odmora na graničnom prijelazu Stara Gradiška nakon raspisane potrage,  zbog prijave za silovanje tajnice Autokluba Siget. Žrtva je u međuvremenu o Škarinu spolnom zlostavljanju govorila za emisiju “Provjereno”, Nove TV. Bivši saborski zastupnik HDZ-a i predsjednik AK Siget tvrdio je, kako mu je sve namješteno i negirao je silovanje bivše djelatnicu AK Siget.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI