OSIGURAO MALIM ZADRANIMA SKIJALIŠTE: Ante Gotovina izradio 120 kubika usitnjenog leda

Dino Stanin/PIXSELL

U sklopu ovogodišnjeg Adventa u Zadru, na Zimsmom parku zadarskog Športskog centra Višnjik dodano je i skijalište za djecu.

Stoga mali Zadrani ove godine mogu uživati u skijanju, a kako piše Index.hr za realizaciju ovog projekta zaslušan je general Ante Gotovina odnosno njegova tvrtka Pelagos Net Farma.

“Ove godine prvi put u Zimskom parku imamo i skijalište, to je prvo skijalište te vrste u Dalmaciji. Cijeli projekt bi nam bio neizvediv da nam Ante Gotovina nije pristao izraditi 120 kubika usitnjenog leda. Pristao je čim smo mu rekli da je riječ o projektu za djecu. Cijela njegova tvrtka se odmah stavila na raspolaganje, radili su zaista cijeli dan i noć da bi nam u roku uspjeli isporučiti dva šlepera leda”, kazali su iz organizacije Zimskog parka.

Konstrukciju za 500 kvadrata veliko skijalište posudila im je jedna slovenska kompanija, a malim Zadranima osigurali su i instruktora skijanja.

U Zimskom parku će Zadrani moći uživati do 15. siječnja 2022. godine, a uz skijalište moći će posjetiti i klizalište, lunapark, ugostiteljsku šetnicu te sajam knjiga.



Facebook Comments

Loading...
DIJELI