OPORBA ODBILA ‘KAVU S PLENKOVIĆEM’: I Mostovci se ne žele sastati sa šefom HDZ-a, objasnili i zašto

Foto: Cropix

Premijer Andrej Plenković ima pune ruke posla, a posljednjih dana, osim konzultacija s koalicijskim partnerima, imao je u planu razgovarati i s oporbom. Plenkovićev masterplan bio je sastati se s oporbenim strankama, no izgleda da mu to neće baš poći za rukom.

Prvo ga je sinoć odbio Miroslav Škoro, a danas su isto to napravili Mostovci, koji su se o svemu oglasili putem društvene mreže Facebook.

“Samo zajednički sastanak Vlade i oporbe ima smisla”

Iako je prvotno Most bio spreman zaboraviti na sve političke razlike, kada je vitalni interes Hrvatske u pitanju, te se odazvati sastanku u Vladi, očito je da nema želje za zajedničkim i konstruktivnim sastankom s cijelom oporbom.

Naime, smatramo da pojedinačni sastanci s opozicijom neće ispuniti pravu svrhu, pa za njima nema ni potrebe.



Svoje gospodarske mjere i smjer Most je već komunicirao javnosti i one su poznate ali za njihovu provedbu treba hrabrosti i političke volje.

Obračun s korupcijom i reforma pravosuđa, reforma izbornog sustava, smanjenje broja političara i dužnosnika, ukidanje županija i rezanje nameta građanima i poduzetnicima uz obavezan moratorij na kredite i kamate, sve su to prijedlozi Mosta.

Vladine mjere očekujemo u Hrvatskom saboru, kao i zajednički sastanak Vlade s opozicijom, a Most nikada nije bio, niti će biti poluga za nečije političke kalkulacije”, ističu iz Mosta.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI