Ono što je Raspudić sada izjavio neće se svidjeti nikome na političkoj sceni

Screenshot

“Dalija ostavlja dojam osobe koja kad bi dobila vlast, možeš očekivati metak.”, nadodao je te se na kraju dotaknuo i pitanja zašto se oko Dalije Orešković i stranke Pametno diže tolika medijska pompa.

U HRT-ovoj emisiji ‘Peti dan’ nedavno se razgovaralo o izborima za EU parlament, a komentatori emisije bili su Marija Selak, Nino Raspudić, Marijana Bijelić i Petar Tomev Mitrikeski.

Od komentatora, posebice se istaknuo Nino Raspudić, koji je u svome komentiranju posebno oštar bio prema političarima.

“EU je u krizi, a nitko ne govori o europskim problemima i demokratskom deficitu. Oslabljeni su neki stupovi EU poput Merkel i Macrona. Nismo čuli što kandidati misle o Brexitu, o slobodi govora na internetu”, rekao je Raspudić.

Naveo je 2 razloga zašto se političari kandidraju za izbore – osoban, zbog dobre plaće, a drugi je jer EU izbori služe da se potvrde tendencije pred parlamentarne izbore.

Raspudić je istaknuo da su “izjave Dalije Orešković zastrašujuće. Ovo nije civilizacijski referendum, već demokratski izbori za EP. Ljudi koji se kandidiraju su punopravni građani”, upozorava Raspudić.“Dalija ostavlja dojam osobe koja kad bi dobila vlast, možeš očekivati metak.”, nadodao je te se na kraju dotaknuo i pitanja zašto se oko Dalije Orešković i stranke Pametno diže tolika medijska pompa.

“Svatko je u Hrvatskoj veći katolik i Hrvat od HDZ-a, uključujući i one koji propagiraju ateizam i jugoslavenstvo, jer barem ne čine aktivnu štetu. Kupe biračko tijelo, a onda te vrijednosti prodaju i prostituiraju što se moglo vidjeti na primjeru Istanbulske konvencije.”, rekao je Raspudić o kandidatima.

Facebook Comments

loading...
Loading...
DIJELI