ON SE ODLUČIO VRATITI: U SDP-u nije sve tako crno kako se čini, zastupnik objavio veliku vijest!

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Iako su brojni u posljednje vrijeme uslijed velikih turbulencija, previranja i svađa odlučili napustiti SDP dogodio se i jedan transfer u obrnutom smjeru. Naime, zastupnik u Gradskoj skupštini i jedan od najvećih i najgorljiivijih kritičara politike i lika i djela pokojnog gradonačelnika Milana Bandića, Renato Petek odlučio se vratiti u SDP.

To je objavio na svom Facebook profilu.

“Političke vrijednosti za koje sam se zalagao kao nezavisni gradski zastupnik, sada ću zastupati kao član SDP-a. Kao i do sada, želim snažno i aktivno djelovati, no od sada i unutar stranke, prvenstveno na razini grada Zagreba.

Doprinijet ću obnovi organizacije kako bi što efikasnije djelovala i bila na raspolaganju građanima, rješavajući brojne nagomilane probleme Zagrepčana. Stoga ću se angažirati i kandidirati na skorašnjim unutarstranačkim izborima.

U proteklih nekoliko mjeseci, posebno nakon lokalnih izbora na koje sam izašao zajedno sa SDP-om, razgovarao sam s predsjednikom stranke Grbinom i nekoliko istaknutih članova oko mog ulaska u SDP, zajedno s timom nezavisnih kolegica i kolega s kojima više godina surađujem. Dio njih su formalizirali članstvo, a ostali će pomagati kroz Savjete SDP-a.



Što se tiče mog stila i načina rada te aktivnosti vezanih uz rješavanje problema građana, zaštite ranjivih skupina, borbe protiv korupcije i za opću transparentnost, ništa se neće promijeniti. Moje vrijednosti i ciljevi ostaju isti i naravno, preklapaju se sa stavovima i vrijednostima socijaldemokracije i SDP-a”, napisao je Petek o svom povratku u SDP.

 

Facebook Comments

Loading...
DIJELI