Oleg ima završu riječ bez toga nije moglo, složio Milanoviću novu objavu: ‘Dobra večer, Zorane…’

Foto: Luka Gerlanc / CROPIX

Ministar prometa Oleg Butković objavio je završnu objavu u ‘nadmudrivanju’ s predsjednikom RH Zoranom Milanovićem.

“Dobra večer Zorane, samo ti javljam da ti ujutro neću pisati. Isključi budilicu i pozdravi rođaka. P.S. Gledao sam te danas kako se izmotavaš u odgovorima na moja pitanja. Baš sam te namučio. Laku noć, Oleg”, objavio je Butković uz fotografiju budilice.

Podsjetimo, prepucavanje dvojice preko medija, ali prvenstveno preko društvenih medija, traje već neko vrijeme. Butković je Milanovića optužio da je osobno od državnih i privatnih banaka tražio da otvore račun njegovom rođaku koji je pod sankcijama zbog povezanosti s ruskim kapitalom. Iako ga nije spomenuo, mislio je na Željka Runju, povezanog s ruskom tvrtkom Rosnjeft.

Milanović je prije toga ustvrdio da je ovo najkorumpiranija vlada u povijesti Hrvatske, komentirajući razmjenu poruka iz 2019. između državne tajnice Josipe Rimac i Butkovića u kojima je lobirala da se zaposli sin njezine prijateljice. Iz cijele svađe najviše će ostati zapamćena kravica Milova, čiji je video Butković objavio nakon što je Milanović najavio da će Butković u tužbi ostati bez svega, do gebisa i krave.Facebook Comments

Loading...
DIJELI