OKRŠAJ NA DESNICI! Peternel prozvao Lošu jer ocrnjuje Škoru: Jedini zadatak je rušiti Domovinski pokret

Screesnhot

Prva emisija poznatog konzervativca Marka Ljubića ‘Budnica’, koja je s prikazivanjem počela na Osječkoj televiziji, izazvala je lavinu reakcija u javnom prostoru, poglavito na desnici, što zapravo ne čudi, jer je riječ o emisiji u kojoj je gostovao osebujni admiral Davor Domazet Lošo, koji je kroz emisiju uz ostalo kritički progovorio o Miroslavu Škori, konstatirajući da je on prevara.

Riječi su to koje nisu promakle niti Igoru Peternelu, političkom analitičaru, ali i jednome od najistaknutijih članova Škorina Domovinskog pokreta. ”Krenuli su obećavajuće – gostovanjem na Osječkoj TV šefa instituta teorija zavjere “Davor Domazet Lošo”!

Inače, sirotani iz PR-a HDZ-a su urgentno osnovali ‘fake’ Bujicu, Budnicu stanovitog Marka Ljubića koja naravno ide u istim terminima i jedini zadatak tog instant projekta je rušiti koaliciju oko Škore i Domovinskog pokreta, a koje se u HDZ-u boje kao vrag tamjana i pritom osobno difamirati i vrijeđati!

Pogledajte priloženu fotografiju! Tužno!

Žao mi ih je! Strah je zeznuta stvar! A labudovi vrlo nepredvidive životinje”, komentirao je Peternel na društvenim mrežama.



Foto: Igor Peternel

Podsjetimo, na Osječkoj televiziji počelo je emitiranje političkog talk showa “Budnica”, koju će voditi poznati politički komentator desne orijentacije Marko Ljubić. Emisija će se prikazivati tri puta tjedno, točnije, ponedjeljkom, srijedom i petkom u 20 sati na Osječkoj TV, ali i partnerskim lokalnim televizijama.

“Nakon uspješne suradnje s Osječkom TV u emisiji V&P tretman, ponuđeno mi je uređivanje i vođenje autorske emisije koja je zamišljena u formatu jedan na jedan u trajanju od sat vremena. Teme će biti političke u najširem smislu riječi. Odabrali smo naziv “Budnica”, jer po mišljenju mnogih pametnih ljudi najbolje odgovara mome komentatorskom profilu, a posebno mi je drago to što ga  smislili i ponudili mi kolege s Osječke TV. Ovaj projekt predstavlja mi veliki profesionalni izazov, ali i čast, s obzirom da je Osječka TV izvrsno organizirana televizija  s najvećom gledanošću u Slavoniji i Baranji, ali i sa ozbiljnom gledanošću u cijeloj Hrvatskoj, zahvaljujući dostupnosti na svim digitalnim platformama. Ovaj profesionalni izazov mi je utoliko veći, što imam potpunu slobodu u izboru tema”, rekao je urednik ‘Budnice’ najavljujući svoju emisiju.

Inače, ova televizija lani je odlučila prekinuiti emitiranje Bujice koju uređuje Velimir Bujanec. Pokretanjem Budnice Osječka televizija nastojat će se boriti za naklonost desne publike pa se shodno tome ova emisija smatra kao svojevrsna konkurencija popularnoj Bujici.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI