OGROMAN POŽAR U TVORNICI U BIHAĆU! Svi radnici uspjeli su na vrijeme napustiti tvornicu, civilna zaštita upozorila građane

Screenshot/Facebook

Veliki požar u jutarnjim satima u utorak zahvatio je tvornicu Austrotherm u naselju Kamenica u Bihaću u BiH, objavio je N1.

Svi radnici tvornice koja se bavi proizvodnjom toplinskih izolacija uspjeli su na vrijeme napustiti tvornicu.

Glasnogovornik MUP-a Unsko-sanskog kantona Adnan Beganović rekao je da su policijske i vatrogasne ekipe na terenu i da se nastoji ugasiti vatra.

“Nemamo nikakvih detalja o nastanku i uzroku požara. Dojavu smo dobili prije pola sata i uputili smo policijske patrole na teren gdje se nalaze i vatrogasci te nastoje ugasiti vatru kako se ne bi dalje širila. Nije još poznato ni ima li ozlijeđenih, a to će se znati nakon što se obuzda vatra i obavi očevid”, istaknuo je Beganović.

Mještani naselja Turija, Vrsta, Izačić, Kamenica, Vikići, Bugar, Gata i Zlopoljac upozoreni su da zbog velike količine dima izbjegavaju do daljnjeg boravak na otvorenom, kao i da zatvore prozore na obiteljskim kućama i ostalim objektima.Inače, Austrotherm je austrijska firma koja je u Bihaću s radom počela 2018. godine.

Facebook Comments

Loading...
DIJELI